Foto: Starsport

Lepe vesti za obožavaoce vodenog sporta

Nikola Rađen nakon nekoliko burnih godina, ispunjenih skandalima, odlučio je da se vrati vaterpolu i počeo je da radi kao predvodnik „Akademije talenata“.

PROČITAJTE JOŠ:

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović objavio je na društvenim mrežama da će se Rađen u vaterpolo vratiti i kao igrač.

„Lepe vesti za sve ljubitelje „vodenih“ sportova u Požarevcu. Nikola Rađen, naš proslavljeni vaterpolo reprezentativac, predvodnik „Akademije talenata“, sprovešće letnji kamp vaterpolo i školice plivanja za neplivače na gradskombazenu od 22. do 27. jula 2022. godine.

Kamp, koji će biti besplatan, je posvećen klincima, kako onima koji ne znaju da plivaju, tako i onima koji žele da se usavrše i savladaju prve korake u vaterpolu.

Pored Nikole, kamp će tokom njegovog trajanja, posećivati i ostali sportski velikani.

Zahvaljujući odličnoj saradnji koju ima sa Sportski centrom Požarevac i VK Požarevac, Nikola će za požarevački klub i nastupati u ovogodišnjoj letnjoj ligi“, stoji u Pavlovićevoj objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, Rađen je u bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Vojvodinu, Partizan, Hios, Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Oradeu, Dinamo Moskvu i AEK.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je 18 medalja na velikim takmičenjima, od čega su dve sa Olimpijskih igara 2008. i 2012. godine.

U maju 2015. otkriveno je da je bio pozitivan na kokain i usledila je suspenzija. Optužen je bio i za nasilje nad devojkom, ali je slučaj rešen pomirenjem sa Milicom Ristić.

BONUS VIDEO Suze Dejana Savića na aerodromu

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar