Denis Tot
Foto: Screenshot Instagram denis_tot

Sud u Skoplju proglasio je troje ljudi krivim za smrt Denisa Tota, hrvatskog rukometaša.

Anđelo Gjorgievski (28) osuđen je na 18 godina zatvora, baš kao i drugooptužena Klementina Lefkovska (19).

PROČITAJTE JOŠ

Andrej Kostovski je dobio kaznu od 16 godina zatvora, preneo je makedonski portal „360stepeni„.

Slučaj je od početka bio izuzetno čudan jer se najpre tvrdilo da je Tot pretučen, policija je to demantovala, a onda je utvrđeno da se radilo o nasilnoj smrti.

Prvo se tvrdilo da je preminuo od srčanoj zastoja, a onda je potvrđeno da je napadnut.

„Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u celoj priči je to da na njemu nema tragova nasilja. U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život“, rekla je Maja Mojsova, načelnica skopske bolnice, pre nego što je Tot preminuo.

Makedonska policija je zatim saopštila da je Denis Tot preminuo od posledica fizičkog sukoba i zadobijenog udarca.

Denis Tot
Denis Tot; Foto: Screenshot Instagram denis_tot

Obdukcija je pokazala da je dobio udarac u glavu i teško oštećenje mozga.

„Odmah su uhapšene dve osobe, a za trećom se traga“, poručila je tada policija.

Snimak kako hrvatski rukometaš nepomično leži posle tuče

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je posle brutalne tuče, a pojavio se i snimak kako nepomično leži ispred jednog noćnog kluba.

Naglašavamo je da je snimak na dnu teksta uznemirujućeg sadržaja. Na njemu se vide momci i devojke kako pokušavaju da pomere nesrećnog Tota, a onda shvataju šta se zapravo dogodilo.

Makedonska „Telma“ otkrila kako je misteriozna smrt hrvatskog rukometaša posledica nasilja, jer se pisalo da je brutalno pretučen.

Zbog toga su privedeni momak i devojka, dok je u bekstvu treća osoba za koju se sumnjiči da je umešana u ovaj tragični slučaj.

Obdukcija je pokazala da je dobio udarac u glavu i da su povrede mozga uzrok smrti 27-godišnjeg rukometaša, koji je preminuo u Skoplju.

Na društvenim mrežama se nedugo nakon toga pojavio i snimak sa mesta tragedije na kojem se vide momci i devojke, navodno posle pomenute tuče.

I skopsko Tužilaštvo je ranije došlo u posed snimka na kome se vidi da su Tot i osumnjičeni za tuču bili u istom društvu u noćnom klubu, i da su ostali pobegli nakon tuče posle koje je rukometaš pao u nesvest, što se može videti na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Nesrećnog Tota je potom primetio jedan od zaposlenih u diskoteci i pozvao Hitnu pomoć, ali je nažalost preminuo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar