Mirko Filipović Kro Kap; Foto: Printscreen youtube

Čuveni hrvatski MMA borac Mirko Filipović, poznatiji kao Kro Kap, bio je gost Podkast Inkubatora, a njegov nastup očekivano je bio izuzetno gledan. Najinteresantnija tema bili su njegovi sparing partneri, koje je kako sam kaže, plaćao više nego što imaju ministri u Hrvatskoj.

Ipak, Kro Kap se posebno osvrnuo na jednog od njih. Na čoveka koji mu je „zabio nož u leđa“, a voleo ga je više od svih ostalih sparing partnera.

PROČITAJTE JOŠ

„Bilo je ljudi u mojoj ekipi koji neke stvari nisu mogli da prihvate ili im nisu bile jasne. Potrebno je s vremena na vreme osvežiti tim, bez obzira na to da li je neko u pravu ili neko greši. Ne, uzmite na primer fudbal, tamo su promene normalna stvar. Ja sam svoje sparing partnere sjajno plaćao. Imali su veće plate, nego ministri u hrvatskoj vladi, a trenirali smo sat i po dnevno pet puta nedeljno. Takođe, posle borbi sledi pauza od treninga. Ali, dešavalo mi se da neki ne shvataju ozbiljno i da mi zaspe tokom treninga. Taj isti, koga sam posebno voleo, mi kaže kako je zaspao jer nije spavao cele noći zbog bebe. A znam da mu žena ne radi, a da on od moje plate prehranjuje porodicu. Za tri godine je kupio stan u centru Zagreba, eto kako sam ga plaćao, a kako mi je vratio“, kaže Filipović.

Kro Kap je zatim objasnio šta se dogodilo i kako je „pukla saradnja“. Nije mogao da se suždrži, pa je dotičnom poslao i preteću poruku.

„Taj tip mi je najveći nož uleđa zabio. Napravio je teški, nepremostivi ispad i posle toga sam mu se zahvalio na saradnji. Pričao je kako sam ja pričao za Stipu Miocića, koji je predivan lik, veličanstven borac, da sam ga prebio i brisao patos njim. Da sam ga omalovažavao. Ispričao je to i Stipi i on se distancirao od mene, a to nije istina. Kasnije smo Stipe i ja to rešili telefonom. Ipak, njemu ovim putem poručujem da ako bude nastavio da širi laži o meni da će mu dva oko za plakanje biti malo. Dosta mi je više tih čobanskiih priča. Ovo nije pretnja, nego obećanje. Jazavci prete, a ovo je obećanje“, rekao je u pomenutom podkastu MMA borac Mirko Filipović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram