Keli Pike
Keli Pike; Foto: Screenshot Instagram kellypiquet

Maks Ferstapen je osvojio prvu titulu Formule 1 u karijeri, a već sada preti da to postane i najkontroverznije osvojena nagrada u istoriji ovog sporta. Sa posebnim emocijama je poslednju trku sezone u Abu Dabiju posmatrala Keli Pike, njegova izabranica.

PROČITAJTE JOŠ

Mnogi su primetili da su joj oči bile pune suza nakon što je njen devet godina mlađi izabranik uspeo da postane prvi Holanđanin sa zvanjem šampiona Formule 1.

Nakon kontroverzne trke u kojoj je Maks uspeo da pretekne Luisa Hamilton u poslednjem krugu pošto je sa staze izašlo sigurnosno vozilo, Maks se našao u naručju supruge.

Ferstapen je tako potpuno „uništio“ Danila Kvjata. Ruski automobilista je morao da ode iz Mercedesa kada je došao veliki talenta, kako su zvali Ferstapena.

Ujedno je ostao i bez devojke jer se Keli zaljubila u Maksa. Posle godinu i po dana ostao je bez devojke sa kojom je dobio ćerku.

Maks i Keli su vezu ozvaničili zajedničkim fotografijama na Instagramu tokom novogodišnjih praznika početkom ove godine.

Keli je odrasla uz najbrži cirkus na svetu, što objašnjava i zašto se dva puta zaljubila u vozača Formule 1. Ona je ćerka legendarnog Nelsona Pikea koji je tri puta bio svetski šampion.

Sada u porodici imaju četiri titule šampiona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

BONUS VIDEO Maks Ferstapen osvojio titulu prvaka sveta u Formuli 1

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar