Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović bio je veoma rezigniran igrom svojih izabranica protiv Mađarske.

Srbija je u subotu popodne poražena sa 31:23 i izgubila je sve šanse da se sa kvalifikacionog turnira u Đeru plasira na Olimpijske igre u Tokiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Naše reprezentativke su previše grešile, igrale su sporo i jedino je Marina Dmitrović sa šest golova bila na visini zadatka.

Uz to, odbrana Srpkinja nije bila idealna tokom celog meča i samo se nadovezala na već isuviše loš napad.

„Zaslužena pobeda Mađarske. Srbija nije bila na potrebnom nivou. Želim Mađaricama i Ruskinjama dobar plasman u Tokiju“, poručio je selektor Srbije u nikad kraćoj izjavi, a preneo je sajt Rukometnog saveza Srbije.

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes HUNGARY OUT

Gabor Elek, Obradovićev kolega sa klupe Mađarske oduševljen je jer je Mađarska pokazala pravu energiju i ostvarila san.

„Veliki san je ostvaren kroz današnju utakmicu. Imali smo ogromnu želju svih ovih dana, svaka igračica je bila spremna da doda nešto u našu igru, kao i u petak. Ovo je veliko zadovoljstvo za trenera. Veoma važno je reći da ovo nije uspeh 19 igračica i stručnog štaba, već mađarskog rukometa. Imali smo veoma dobre uslove za pripreme. Izdvajam podršku lige, klubova, sve su učinili što smo tražili u prethodnim nedeljama. Čestitam stručnom štabu, jer sam se priključio tek pre dva dana zbog korone, uradili su odličan posao“, rekao je Elek.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar