Foto; VK Radnički

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca i Novog Beograda igraće u utorak od 19.00 na bazenu "Milan Gale Muškatirović", u Beogradu, finalni meč Kupa Srbije.

Vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Filip Janković rekao je da njegova ekipa ima šanse u finalnom meču Kupa Srbije protiv Novog Beograda, kao i da je njihov glavni adut timska igra.

„Izgubili smo dva puta, na njihovom bazenu, ali mislim da i te kako imamo šanse, iako je Novi Beograd izuzetno kvalitetna ekipa, stvorena za velika dela. Gotovo da nemaju slabu tačku u timu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, kroz celu sezonu se vidi da su njihove udarne igle Mandić (Dušan), Duško Pijetlović, Vlahopulos (Angelos), Jakšić (Nikola) i Strahinja Rašović, kog jako dobro poznajemo, kao i on nas“, rekao je Janković, preneo je danas klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

„Uz to imaju još mnogo drugih igrača koji mogu da dodju do izražaja i očekujem jako tešku utakmicu. Naš najjači adut je timska igra koja nas je krasila kako ove, tako i prethodnih godina i mislim da će presuditi veća želja i agresivnost, što je čest slučaj u finalnim utakmicama“, dodao je kapiten Radničkog.

Radnički je u ponedeljak pobedio Crvenu zvezdu sa 9:8, dok je Novi Beograd bio bolji od Partizana sa 8:5.

Ekipi iz Kragujevca je ovo četvrto uzastopno finale Kupa Srbije, a titulu su osvojili 2019. godine.

Janković je rekao da je pobeda nad Zvezdom bila zaslužena, u jako teškoj utakmici, na kojoj su crveno-beli imali podršku svojih navijača.

„Dobro smo otvorili meč, ali smo imali mali pad u igri u trećoj i pogotovo četvrtoj četvrtini, što je prouzrokovalo da utakmica udje u egal. To ne sme da nam se ponovi u finalu ako želimo da dodjemo do trofeja“, istakao je Janković.

BONUS VIDEO Tucak: Radio bih u Srbiji, nemam problem s tim

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar