Foto: Instagram / milicalool

Dolazak midlejnera, iz samog vrha svetskog esporta, predstavljao bi veliko pojačanje i crno-beli bi bili favoriti za osvajanje EBL splita.

Esport sekcija Partizana, objavila je na tviteru „Mokre ulice“, što je naziv pesme Dejana Cukića, gde peva o Milici, a upravo ovaj nadimak ima najpoznatiji srpski LoL igrač, Aljoša Kovandžić.

PROČITAJTE JOŠ:

„Milica“ je 22-godišnjak iz Beograda i na regionalnoj esport sceni osvojio je sve što je mogao. Tri puta je osvajao Fortuna Championship Series i dva puta Esports Balkan League.

Sa ekipom Giants je pre nekoliko godina osvojio LVP SuperLigu i takmičio se na European Masters turnirima.

Nakon toga se kalio u Buraspor Esports a debitovao je 2020. godine za Team Vitality i tako ušao u istoriju srpskog esporta kao prvi i za sada jedini naš igrač koji je zaigrao u elitnoj evropskoj LEC ligi.

Oduvek je bio prisutan na domaćoj i regionalnoj sceni, a u LOL European Championship se ne ulazi bez talenta i napornog rada.

Težak je put od finala EBL do LOL European Championshipa. Ono što je uspelo Kovandžiću može da inspiriše druge da krenu njegovim stopama.

Zbog problema sa vizom, “Milica” je trenutno slobodan agent, pa ga možete pratiti na mrežama dok čekamo potvrdu za Partizan Esports.

BONUS VIDEO: Mini Moris – gejming mašina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar