Foto: Promo

Završni turnir, na kojem će nastupiti 24 najbolje svetske ekipe, održaće se u julu u Kopenhagenu.

Fudbalski savez Srbije organizuje u saradnji s FIFA i Challengermode-om, kvalifikacioni turnir za srpsku reprezentaciju koja će pokušati da izbori nastup na FIFA eNations Cup.

PROČITAJTE JOŠ:

Evropski deo kvalifikacija održaće se u maju. U četvrtak je prvi turnir koji će nam doneti najbolje ekipe iz Srbije za nastup u polufinalnom i finalnom turniru koji počinje u petak od 18 sati.

Plej-of za završni turnir u slučaju prolaska kvalifikacija igra se u junu ove godine. Najbolji takmičari na završnom turniru predstavljaće Srbiju na ovogodišnjem FIFA eNations Cupu u Kopenhagenu.

Važno je napomenuti da igrači moraju imati najmanje 16 godina na dan registracije, odnosno srpsko državljanstvo.

Konzola na kojoj se igra je PS5, igrači se moraju registrovati putem FIFA.GG i kreirati svoj zvanični nalog.

Takođe, igrači moraju imati ili pristupiti FIFA22 i platformi, odnosno otvoriti važeći Gamertag na PSN ID-u i povezati ga sa svojim važećim FIFA.GG nalogom.

Ovo je druga odlična vest u poslednjih 6 meseci za srpsku FIFU iz EA Sports obzirom da je Srbija postala deo FIFA Global Series kruga i prvi put naši e-fudbaleri mogu igrati bez problema sve turnire protiv najboljih svetskih igrača.

FIFA Global Series su nacionalne i internacionalne zvanične lige i takmičenja u kojim igrači širom sveta igraju za vredne nagrade, velike turnire i mesto na svetskom FIFA prvenstvu.

Veliki broj FIFA igrača na turnirima dolazi baš iz Srbije i verujemo da će ova odluka privuči još više igrača na kompetitivno igranje.

BONUS VIDEO: Mini Moris – gejming mašina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar