Devon Hanibal Nikolson, Foto: Youtube/Printscreen

Američko rvanje u Srbiji mnogima poznatije kao borba kečera spada u režirani scenski spektakl u kojem borci imaju unapred dogovorene scenarije. Međutim, jedan duel je krenuo po zlu i sve se završilo sa ozbiljnim posledicama.

PROČITAJTE JOŠ

U američkom gradu Irvingu, borac poznat pod nadimkom Hanibal je metalnim šiljkom nekoliko puta ubo u glavu sudiju Landa Deltora.

Iako su u prvom trenutku svi u dvorani pomislili da je u pitanju deo spektakla, ubrzo su videli krv i povrede na glavi i ostali u potpunom šoku.

Hanibal tvrdi da je sudija iznajmljen da krvari.

„Sudija mi nije signalizirao da je povređen. Ništa nije ukazivalo na to. Da je to uradio, prestao bih“, rekao je rvač, koji je dobio doživotnu zabranu učešća na ovom turniru.

Krenule su da pljušte osude na račun borca ćije je pravo ime Dejv Nikolson, ali se on oglasio i rekao da su tvrdnje da mu je zabranjeno učešće lažne.

„Mislim da su ljudi iz Pro wrestlinga „đubrad“ zato što su saopštili da su me otpustili, a istina je da sam ja raskinuo saradnju sa njima. Treba znati da je na njima da obezbede sigurne rekvizite i pokriju osiguranje, ako žele ubadanje koje su unapred planirali“ rekao je Nikolson.

On je objavio da je zbog svega dođiveo brojne probleme.

„Dobio sam mnogo pretnji smrću ovih dana posle snimaka koji su obajvljeni. Prvo hoću da kažem da iako stoji da su pokušali da me kontaktiraju to nije tačno. Moj telefon je lako pronaći, moju e-mali adresu takođe. Ima me na društvenim mrežama… Nisu ni probali da me kontaktiraju“, rekao je Nikolson.

O incidentu je govorio i vlasnik organizacije pod čijim okriljem je održan pomenuti meč.

„Najbitnije je da se Lando oporavi. Nisam video incident, nisam video ništa dok nisam izašao i ugledao sudiju kako leži na zemlji, bila je to jedna od najstrašnijih stvari koje sam ikada video“, rekao je vlasnik promocije Džeri Bostik.

BONUS VIDEO Novak navija u transu, nervira se, samo što nije uleteo na parket, Zvezda – Barselona 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar