Kormije
Foto: Printscreen

Poraz od hrvatskog borca Stipa Miočića teško je pao Danijelu Kormije koji je po završetku borbe najavio povlačenje sa MMA scene.

Američki teškaš jednoglasnom odlukom sudija poražen je u velikom UFC spektaklu u Las Vegasu čime je ostao bez šampionskog pojasa, a neposredno posle borbe sumirao je utiske ne skrivajući razočaranje.

„Bila je ovo jedinstvena, drugačija borba. Pogledajte me, ne vidim“, rekao je Kormije pokazujući na oko koje mi je bilo zatvoreno od treće runde.

PROČITAJTE JOŠ

Američki borac požalio se sudiji u ringu da je zadobio nedozvoljeni ubod u oko, ali je borba nastavljena.

„Pogledajte mi oko. Ostatak borbe nisam video na njega, ne vidim ni sad. Sve ispred levog oka mi je crno, ali šta je tu je, nije važno. Rekao sam sudiji šta se dogodilo, a on mi je odgovorio da je bio udarac. Kasnije mi je kazao da je pogledao snimak i da sam bio u pravu. Nisam mogao da vidim na levo oko, ali sad to više nije bitno“, istakao je Kormije i dodao:

„Veoma ružno se osećam posle poraza. Tužno je biti poražen u dve borbe u okviru trilogije. Ipak, nosiću se sa tim kao što se nosim sa sličnim stvarima iz prošlosti“.

Iskusni MMA borac potom je najavio odlazak u penziju.

„Nisam zainteresovan da se borim za bilo šta osim titule, a nju ne vidim u mojoj budućnosti tako da je ovo kraj za mene. Imao sam dug put i sjajnu karijeru. Ovo je bila moja poslednja borba za titulu teške kategorije i bila je sjajna“, istakao je Kormije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar