Konor Mekgregor i Frančesko Fačeto, Foto: EPA-EFE/ARMANDO ARORIZO/YOUTUBE/PRINTSCREEN

Konor Mekgregor, kontroverzni MMA borac iz Irske, ponovo se našao u centru skandala. Prema pisanju italijanskih medija, Mekgregor je na jednoj zabavi pretukao italijanskog DJ-a Frančeska Fačinetija.

„Konor MkGregor me udario u usta i razbio mi nos pred deset svedoka, mojim prijateljima i svojim telohraniteljima. Napao me bez ikakvog razloga nakon što smo dva sata razgovarali i zabavljali se“, objasnio je DJ.

PROČITAJTE JOŠ

On kaže da je razmišljao da li da izađe u javnost, ali je ipak odlučio da progovori i upozori sve.

„Mogao sam da zaćutim i da ne kažem ništa o ovome, ali kad sam već tu, moram reći da je ta osoba nasilna i opasna i zbog toga sam odlučio da ga tužim. Udario je mene, a mogao je bilo koga. Moje prijatelje, suprugu ili druge ljude“, napisao je Italijan.

Fačineti je na svom jutjub kanalu pokazao zadobijene povrede i ispričao kako je zajedno sa suprugom bio u njegovom društvu više od dva sata nakon čega je došlo do sukoba.

Supruga Vilma je takođe ispričala šta se dogodilo.

„Odjednom je Konor udario Frančeska. Zvao nas je na drugu zabavu, Frančesko je rekao da idemo, a on ga je udario. Srećom, Frančesko mu je bio prilično blizu pa Konor nije mogao jako da ga udari. Frančesko je pao na sto, a onda na pod. Prvo sam se upitala da li je to neka šala, neki njihov šou, a onda sam se paralizovala“, objašnjava Vilma.

Onda je shvatila da je situacija ozbiljna.

„Pogledala sam okolo i videla njegove prijatelje kako ga pridržavaju uz zid, budući da je on imao nameru da nastavi da udara Frančeska. Odvukli su ga sa strane. Upalila sam svetla, ali redari su ih brzo ponovo ugasili. Frančesko je krvario, želela sam mu pomoći, ali redari su nas razdvojili. Konor će ostati u Italiji do 26. oktobra. Ako ga vidite, ostanite dalje od njega. Nemojte mu prilaziti niti mu tražiti autograme, jer to je nestabilna i opasna osoba“, objasnila je Vilma.

BONUS VIDEO Obradović pred utakmicu s Hamburgom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar