Kelvin Joseph Kelvin Dzozef
Kelvin Džozef Foto:Christian Petersen / Getty images / Profimedia

Katastrofa za Kaubojse.

Kelvin Džozef, trkač Dalas Kaubojsa, izabran je na draftu 2021. godine kao 44. pik, a nepunih godinu dana kasnije supertalentovani defanzivac jedne od najskupljih sportskih franšiza na svetu nalazi se na dobrom putu da završi ne samo karijeru, već i život gotovo pre nego što je i počeo.

PROČITAJTE JOŠ...

Džozefa (22) je policija uhapsila zbog osnovane sumnje da je učestvovao u napadu na Kamerona Reja 17. marta 2022. godine.

Kako je navedeno u saopštenju policije, Rej je ubijen nakon što je na njega ispaljeno više hitaca iz vozila u kom se u tom trenutku nalazio i Džozef.

Da stvar bude još gora po igrača Dalasa, nadzorne kamere kluba u kom se te večeri nalazio su zabeležile trenutak rasprave između dve grupe ljudi, sa jedne strane je identifikovan Kameron, dok je sa druge bio upravo Džozef, koji je prepoznat zbog ogrlice sa natpisom „YKDV“ („You know da vibe“), što je inače njegov pseudonim u svetu hip hop i rep muzike.

Dodatan problem predstavlja i to što, po zakonu države Teksas, postoji velika verovatnoća da će svakoj osobi koja se nalazila u vozilo biti suđeno za ubistvo, pa bi Džozef mogao veoma lako da bude prinuđen da okonča karijeru u 23. godini.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar