Nikil Sureš Foto: Twitter

Užas u Indiji.

Jedan od najužasnijih snimaka kada je kik boks u pitanju dolazi nam iz Indije, gde je 23-godišnji Nihil Suareš izgubio život nakon što je doživeo nokatu u jednoj borbi.

PROČITAJTE JOŠ...

On je tokom borbe koja je održana 10. jula u sklopu K1 prvenstva u kikboksu u organizaciji K1 saveza Karnatake koja je organizovana u gradu Bangalor doživeo veoma snažan udarac u glavu, nakon čega se našao na podu.

Da situacija nije naivna pokazala je reakcija okupljenih, pošto su uleteli u ring kako bi pokušali da ga povrate, ali nisu uspeli. Nakon što je prebačen u bolnicu, četiri dana je proveo u komi pre nego što je preminuo.

Organizator meča je nedugo pošto se tragedija dogodila nestao, i za njim je raspisana poternica.

Od Nihila, koji je smatran zvezdom indijske MMA scene u usponu, oprostio se i trener Vikram Nagaraž:

„Njegova prelepa duša napustila nas je nakon teške borbe, uprkos najboljoj medicinskoj nezi. Zauvek će biti upisan u naša srca i sećanje. Izgubio sam sina“, napisao je Nagaraž.

Ovo je treća tragedija u poslednjih nekoliko nedelja koja je pogodila svet borilačkih veština, pošto je 22-godišnji Brazilac Lukas Gabrijel Perez umro u Brazilu nakon što je takođe dobio udarac u glavu, a njegov sunarodnik i vršnjak Mateus Fernandez je preminuo od posledica srčanog udara.

Upozoravamo, snimak je uznemirujućeg sadržaja:

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar