Foto: Reuters/Per Haljestam/USA TODAY/Guliver

Habib Nurmagomedov ispratio je meč Dastina Poarijea i Konora Mekgregora, koji je doživeo težak poraz u Abu Dabiju, i to nokautom.

PROČITAJTE JOŠ

Pobeda Poarijea čak deluje daleko efektnije i bolnije od sada već čuvenog trijumfa Habiba nad Ircem.

Nurmagomedov je taktički potpuno uništio Konora, dok je Poarije udarcima „izrešetao“ Mekgregora, poslavši ga na pod već u drugoj rundi.

Zenit karijere Konora Mekgregora je prošao, to je sada jasno svima i očigledno je da će mu biti potrebno mnogo rada ako želi da ponovo vrati poverenje UFC fanova.

Iako je imao dobrih momenata u meču u 1. rundi, Poarije je prvu pravu priliku iskoristio da surovo porazi protivnika i revanšira mu se za davnašnji poraz.

Sve to je ispratio i Habib, koji se od UFC-a oprostio zbog obećanja majci, a ujedno, poznato je koliko je od starta karijere bio lojalan svojoj braći, trenerima i ekipi sa kojom je i počeo da se bori.

Želeo je još jednom da isprovocira Irca, i to sledećim rečima: Evo šta se desi kada promeniš tim i napustiš sparing partnere koji su te pretvorili u šampiona, kada počneš da sparinguješ sa malom decom, daleko od realnosti.

Pretpostavlja se da je Habib aludirao na rad sa Dilanom Moranom, 26-godišnjakom koji se pohvalio zajedničkim radom sa Konorom.

Zanimljivo je da se oglasio i Dejna Vajt, rekavši da je razgovarao sa Habibom uz pitanje ko je najbolji borac sada.

„Rekao mi je, Dejna, budi iskren prema sebi. Ja sam na toliko nivoa iznad ovih momaka, tukao sam ih.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar