Flojd Mejveder i devojka Ana Monro
Foto: Screenshot Youtube floydmayweather/ thereal.annamonroe

Flojd Mejveder, jedan od najboljih boksera svih vremena, odlučio je da izbaci devojku Anu Monro iz kuće da bi se što bolje pripremio za meč.

Nakon tri godina pauze najbogatiji sportista sveta odlučio je da ponovo uđe u ring, a boriće se 5. juna protiv Jutjub zvezde Logana Pola.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, kako bi bio potpuno fokusiran na meč odlučio je da privremeno bude fizički odvojen od devojke, koju je upoznao dok je ona bila striptizeta u jednom klubu koji je često posvećivao.

Ova lepotica je bila primorana da napusti vilu u Las Vegasu, koja vredi oko 10 miliona dolara.

„Ana se preselila u svoj stan. Za nju je ovo sve stresno, ali je svesna da je Mejveder taj koji ‘povlači poteze’ u njihovoj vezi. Malo je čudno što se iselila, jer vila ima 11 spavaćih soba i mogli su da se ne viđaju“, rekao je izvor blizak striptizeti za „San“.

Ipak isti izvor navodi da će ostati u vezi i da mu je ona velika podrška.

Flojd Mejveder se poslednji put borio 2018. godine u egzibicionom meču, tada je savladao Tenšina Nasukavu u Japanu i zaradio 10 miliona dolara.

Ovaj susret sa zvezdom Jutjuba neće uticati na njegov skor, a još uvek nije poznato koliko će zaraditi od tog meča protiv 15 kilograma težeg rivala.

Sam je ranije rekao da je njegovo „telo istrošeno i da se neće vratiti u ring za manje od pola milijarde dolara“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar