Foto: (Erik Verduzco/Las Vegas Review-Journal via AP

Tajson Fjuri i Dionte Vajlder odradili su zvanično mereneje i poslednje suočavanje pred jedan od najvećih bokserskih spektakla u 21. veku.

PROČITAJTE JOŠ

Dvojica teškaša su se borili dva puta, a posle prvog meča koji je završen bez pobednika, Fjuri je u drugom pobedio tehničkim nokautom i braniće titulu svetskog šampiona.

Fjuri je na zvaničnom merenju imao 17,6 kilograma više od svog rivala. Vaga je u njegovom slučaju pokazala 125,6 kilograma dok je Vajlder izmerio 108 kilograma.

I dok je Vajlder ponosno pokazivao svoje mišiće, Fjuri je došao sa maskom, crnim šeširom i i majicom pa mnogi misle da je tako pokušao da sakrije višak kilograma.

Ubrzo su usledile i uobičajene čarke, a prvi je počeo Vajlder koji je prokomentarisao da se namerno malo ugojio

„Dodao sam nekoliko kilograma tako da ne može da se osloni na mene i gura me kao što je to učinio me je pobedio u najgoroj noći moje karijere“, rekao je samouvereno Vajlder.

„Kralj cigana“ nije ostao dužan američkom bokseru i odmah mu je pokazao srednji prst, a zatim i kažiprst preteći u njegovom pravcu.

„Veći sam i izbrisaću te, uništiti i strpati u bolnicu. To znači potpuno uništenje. Staviću ga u kraljevsku ambulantu posle borbe. Pogledajte kako izgleda on. Majka još nije rodila čoveka koji može da pobedi Kralja cigana, a kamoli ova kobasica ovde“, nije štedeo uvrede Fjuri.

On je istakao da sa ovom težinom trenira već dve godine i da Vajlder treba više da se brine jer neće moći da se kreće sa skilažom na koju nije navikao.

Amerikanac je odgovorio da nema tih problema i da se oseča odlično.

„Podmladio sam se, pred nama je iskupljenje i jedva čekam da pokažem svetu ko sam i šta sam“, rekao je Vajlder.

Meč če se održati u nedelju u ranim jutarnjim satima po našem vremenu u Las Vegasu.

BONUS VIDEO Dejan Savić i Ivica Tucak nasmejaće vas do suza kao nikad pre

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar