Tajson Fjuri
Tajson Fjuri; Foto: Tanjug/John Walton/PA via AP)

Tajson Fjuri braniće titulu prvaka sveta u WBC verziji u teškoj kategoriji protiv Dilijana Vajta 23. aprila na londonskom "Vembliju". Iako je ova borba sama po sebi spektakl, biće utoliko značajnija jer je legendarni britanski bokser najavio da će mu biti poslednja u karijeri. Želi da u penziju ode zdrav, mlad i bogat.

To je upravo poručio teškaš koji je dobio 31 meč od 32 u kojima se borio, dok u jednom nije bilo pobednika.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je poslednja borba u mojoj karijeri, nakon nje ću se penzionisati sa 150 miliona dolara u banci, zdrav i mlad. Kupiću veliku jahtu u inostranstvu, imamo mnogo super automobila i nekretnine šiorm sveta. Penzionišem se, to je bilo to. Još ova borba i gotov sam. Da li treba da uradim još nešto? Samo želim da se zavalim sa zgodnom plavušom (Pariz Fjuri), da pijem pinja koladu i da razmišljam ‘šta sam j***** uspeo, bum'“, rekao je Fjuri na sve načine da odlazi u penziju kako bi otklonio svaku, pa i najmanju dilemu.

Vajt se nije ni pojavio na konferenciji za medije kada je borba najavljena. Odlučio se da ostane u kampu i da nastai trening, a Fjuri je to prokomentarisao na svoj način. Video je to kao da je Vajt već okačio belu zastavu.

Fjuri očekuje da vidi sličan meč kao borbe koje je vodio sa Derekom Čisorom 2011. i 2014. godine.

„Slične su visine i težine, a i sličan im je stil borbe. A taj stil sam rešavao više puta kroz karijeru“, samouverene je kao i uvek Fjuri.

Tajson Fjuri
Tajson Fjuri; Foto: Tanjug/John Walton/PA via AP)

BONUS VIDEO Babić: Bilo je teško, prvi meč je uvek najteži 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Svi komentari (0)