Foto: Printscreen/Youtube

Irhad Zukić, ljubitelj ekstremnih sportova iz Sarajeva, preminuo je od posledica koronavirusa.

Zukić koji je bio veliki ljubitelj paraglajdinga, nekoliko dana se osećao loše, na kraju stanje mu se pogoršalo i preminuo je na klinici „Podhrastovi“.

PROČITAJTE JOŠ:

Zukić je rođen 1984. godine, osim paraglajdinga bavio se i alpinizmom i tu je nagrađivan, a zbog svoje dobrote i pozitivne energije bio je omiljen u društvu.

Na društvenim mrežama osvanule su brojne objave u kojim su se njegovi prijatelji oprostili od njega, a među tim reakcijama je i ona iz kluba „Extreme Sport Sarajevo“.

„Mili naš, voljeni naš, vedri osmehu naš… Tvoj iznenadan odlazak je slomio naša srca. Beskrajno smo zahvalni za sve trenutke sreće koje smo mogli da delimo jer je druženje sa tobom uvek bilo srećno, nasmijano i posebno. Budi i dalje tako vedar, dobar i nasmijan tamo gde sad letiš jer takvog ćemo te mi pamtiti prijatelju dobri“, stoji u objavi sarajevskog kluba.

Oglasio se i poznati pevač Aco Pejović.

„Zbogom brate, počivaj u miru, rahmet ti duši. Srce me steže zbog ovog gubitka i veličine koja nas je danas napustila. Reči žala ne mogu izneti, volio bih da smo više vremena proveli zajedno. Porodici duboko saučešće. Dragi prijatelji, zar je ijedan party, koncert, piva sa rajom, maska u džepu, ispod nosa ili na vratu, vredna vašeg života ili nečijeg? Zar je teško odmaći se metar? COVID-19 nije teorija zavere, to je naša realnost, i to kakva“, poručio je Pejović.

Mili nas, voljeni nas, vedri osmjehu nas… Tvoj iznenadan odlazak je slomio nasa srca. Beskrajno smo zahvalni za sve…

Posted by ExtremeSport Sarajevo on Среда, 22. јул 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare