Hapšenje Džon Džonsa
Foto: Screenshot Youtube Las Vegas Review-Journal

Džon Džons, jedan od najboljih UFC boraca svih vremena, uhapšen je prošlog septembra u Las Vegasu, nedugo nakon što je primljen u Kuću slavnih UFC. Ipak, snimak se pojavio tek sada.

Ovaj borac je navodno zlostavljao svoju verenicu. Te noći je vikao na policajce da ga povrede i da ga ubiju, a jednom je snažno udario glavom u policijski automobil.

PROČITAJTE JOŠ

Tada su mediji pisali da je bežao od policije. Odseo je sa verenciom Džesi Mozes u luksuznom hotelu, a ona je već bila u krevetu kada je on došao u sobu. Iako nije bio agresivan odmah, nedugo zatim ju je naglo povukao za kosu.

Policija je primetila krva na bradi i glavi njegove žene, a ona je priznala da ju je udario kada je ponovo izlazio iz sobe.

Radnik obezbeđenja je primetio krv na njegom licu kada je sišla na recepciju, te je pozvao policiju. Džons je pobegao pre nego što je stigla policija, ali ga je nedaleko od hotela uhvatila druga patrola.

Džons od ranije ima u dosijeu prekršaja zbog udaranja trudnice i vožnju pod uticajem opijata. Nekoliko puta je zbog dopinga morao da propušta borbe, a pre dve i po godine je optužen i za fizički napad u striptiz klubu.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar