Dušan Vlahović
Dušan Vlahović; Foto: Screenshot Twitter •Ɍ18• ?

Dušan Vlahović već se dobrano isplaćuje Juventusu koji ga je platio 81,6 miliona evra. Na debiju u Ligi šampiona protiv Viljareala (1:1) postigao je pogodak već u 32. sekundi susreta, a to je oduševilo sve.

Danilo je poslao odličnu dugu loptu, Vlahović ju je sjajno primio, a onda bez gledanja poslao u samu stativu i postigao pogodak.

PROČITAJTE JOŠ

Velemajstorski i istorijski, a proslavio ju je na zanimljiv način. Levom rukom je proslavio rukama aludirajući na pričanje. Upravo zbog toga se i o proslavi priča barem podjednako kao o golu.

Italijanski mediji se slažu da je to poruka kritičarima da prestanu da blebleću. Bio je na udaru kritičara zbog toga što na dva susreta nije postigao ni gol.

Vlahović je postigao već tri pogotka u dresu Juventusa, a „Gazzeta dello Sport“ je čak otišla toliko daleko da ga protiv Torina proglasi najgorim na terenu.

Sada je odgovorio, ali je i gospodski odgovorio na sugestivno pitanje.

„Ne znam zašto ljudi stalno to rade i prave kontroverze. Ne čitam novine. Samo želim da napredujem svakog dana i da budem sa obe noge na zemlji. To nije bilo zbog nikakvih kritika, već je taj gest bio upućen mojoj porodici. To je sve“, zaključio je Vlahović.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare