Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN; EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Sevale varnice.

Džejk Pol I Flojd Mejveder, bokserske zvezde, ušli su u ozbiljan sukob nakon utakmice Majami Hita i Klivlend Kavalirsa.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je otkrio Pol, do incidenta je došlo po završetku susreta Hita i Kavsa, kada ga je u jednoj od ulica pored Majami Dejd arene dočekao veliki broj Mejvederovih prijatelja predvođenih upravo jednim od najboljih boksera 21. veka.

„Izlazio sam sa utakmice i Flojd Mejveder i 50 tipova se stvorilo iz neke poprečne uličice, čekajući me ispred arene. I počeli su da me ispituju šta je sa pričom? Pitao sam ih prvo šta sam rekao Flojdu? Uzeo sam mu kačket, i još uvek je ljut zbog toga? Daj, brate… Odjednom su me okružili i pokušali su da me zaskoče, zbog toga sam pobegao. Hoćeš da se tučeš jedan na jedan? Nikakav problem. Nisam glup. OK? Čvrst sam, nije mi potrebno to da dokazujem, ali nisam glup. Neću da čekam i pokušavam da se tučem sa 50 tipova, beži od toga. Flojd, ti si „ku**a“, ljut si jer sam ti uzeo kapu. Zezaš me? Preboli to, brate. Nastavi dalje, nastavi dalje“, rekao je Pol.

Na snimku koji je objavio TMZ vidi se Pol, nekadašnja zvezda Diznijeve serije „Bizaardvark“ kako stoji ispred dvorane iza čuvara koji razgovara sa Mejvederovim pratiocima, a nakon nekoliko minuta rasprave Pol se okrenuo i otrčao sa lica mesta.

Podsećamo, u maju 2021. godine Pol je Mejvederu skinuo kačket u sukobu pred početak konferencije za medije o meču Džejkovog brata Logana i Mejvedera.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar