Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Flojd Mejveder prvi put se borio na britanskom tlu i doživeo neprijatno iznenađenje.

Popularni „Mani“ boksovao je u subotu uveče u O2 areni protiv 11 godina mlađe bivše rijaliti zvezde Arona Čalmersa pred polupraznom dvoranom, pišu britanski mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanac je u ringu delovao previše ozbiljno i u osam rundi je lagano dobio protivnika kome je ovo bio drugi bokserski meč, iako su sudije podigle na kraju ruke oba borca.

Neprijatnije po Mejvedera bila je činjenica da je čitav gornji prsten arene bio isključen iz prodaje, a u donjem je bilo mnogo praznih mesta.

Četrdesetšestogodišnjak je u jednom trenutku probao da zabavi ono malo publike tako što je i zaigrao sa jednom od devojaka u ringu.

Borba koja je trebalo da bude uvod u onu glavnu, odložena je za 30 minuta i umesto u 20 časova počela je sa pola sata zakašnjenja.

Ni to nije pomoglo da se egzibicija učini zanimljivijom, mada je Mejveder rekao da je upravo to bio cilj.

„Zabavili smo se u osam rundi i drago mi je što sam došao. Ono što mora da uradi je da naporno trenira i veruje u svoje veštine, jer ima dobru bradu i žestok je takmičar“, rekao je Mejveder, koji je od borbe, za ozbiljnu utehu, navodno zaradio čak 20 miliona dolara.

BONUS VIDEO: Srpski bokser u top 20 svestskih boksera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar