Foto: Screenshot

Srpski MMA je dobio još jednu pobedu u najprestižnijem društvu, UFC, a zaslužan za to je Duško Todorović.

Mladi borac rođen u Kotoru je ponosno proneo srpsku zastavu kroz Abu Dabi, gde je održan njegov meč protiv Dikvona Tauzenda.

PROČITAJTE JOŠ

Todorović je duel završio u drugoj rundi, pošto je sve vreme bio dominantan, kako u stojećoj borbi, tako i u parteru.

On je posle duela rekao da ništa od onoga što se dogodilo prethodnih dana sasvim sigurno neće zaboraviti.

„Boravak i pripreme, zatim i sam meč u Abu Dabiju je bio filmski i sigurno je da nikada ove trenutke koje sada živim neću zaboraviti. Osećam se kao neki filmski junak, a moj cilj je kao što sam rekao pre nekoliko dana medijima na ‘Ostrvu borbi’, tako i nakon meča, da budem Novak Đoković svetske MMA scene. To je moj san, moj cilj i neću odustajati dok to ne ostvarim, nadam se da će mi sudbina izaći u susret i dozvoliti da ostvarim moje snove“, ističe Duško.

Sudbina nije bila na njegovoj strani u prethodnom periodu…

„Verovao sam u treću sreću u ovoj 2020. gde mi je u martu zbog početka pandemije koronavirusa otkazan meč u O2 Areni u Londonu, zatim u julu pred polazak u Abu Dabi ispostavi se da sam dobio koronu, sada je konačno sve na svome mestu, dišem punim plućima, pobeda je tu i sada gledam ka novim izazovima koje će mi doneti u najvećoj organizaciji borilačkih veština na svetu“, istakao je Todorović.

Kako je istakao, odmora nema.

„Do kraja godine trebao bi još jednu borbu da odradim, videćemo gde i kada, sve zavisi i od globalne situacije vezane za virus korona. Ostaje nadati se najboljem, pozitivno razmišljati i vredno raditi za bolje sutra, za pomeranje novih granica“, istakao je Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare