Foto: Twitter Screenshot LLcashgamespod

Jedna od najkontroverznijih scena u istoriji poker turnira.

Najpre je na ovog turniru „Poker Stars“ bilo optužbi da je došlo do varanja, zatim je „Hustler Casino Live“ optužen da je igrač nosio uređaj koji je vibrirao koji mu je pomogao da dođe od 269.000 dolara (slična afera je na sceni u šahu) i sada se još jednom našao u situaciji koju nije želeo.

PROČITAJTE JOŠ

Popularna jutjuberka i pokerašica poznata samo kao Sašimi se takmičila u događaju „Max Pain Monday“ i odmah je postala hit. Razlog? Pukao je dekolte, nekoliko puta se u prenosu videla bradavica…

Usledio je preokret.

Ispostavilo se da je nosila lažno odelo od posebnih materijala koji se koriste na filmovima i da su grudi koje su bile zapravo na snimku lažne, preneo je „Daily mail“.

Ipak, svi koji su učestvovali u partiji su mislili da su grudi prave, pa je i komentatoru Kajlu Raverbiju bilo neprijatno da prenosi meč.

„Sašimi, ajde, molim te… Sada moram da sklanjam pogled sa ekrana, a vi momci? Sašimi, molim te“, vikao je u agoniji jer ne može da radi posao.

Na društvenim mrežama je bilo nekoliko komentara.

„Ovo je zapravo dobra strategija.“

„Da li je pobedila? Ovo je pravi način ometanja.“

Ipak nije svima bilo do šale poput direktoru turnira koji je istakao da mu nije bilo jasno šta se dešavalo. Istakao je da bi voleo da sve bude zabavno i nevino, a ne sa ovako lošim ukusom.

#social-embed_2

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar