Odbojka, odbojkaška lopta
Foto: Shutterstock

Ovo nije smelo da se desi reprezentativkama

Odbojkaške reprezentativke Bosne i Hercegovine, Milana Božić i Edina Begić, podelile su sa pratiocima na Instagramu neprijatno iskustvo koje su nedavno doživele.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, izabranice Stevana Ljubičića su u okviru priprema za Evropsko prvenstvo (od 23. septembra do 15. oktobra) naišle na neočekivani problem oko smeštaja.

Reprezentativke su putovale iz Ilijaša, a završna destinacija bilo je Sarajevo. Ipak, tamo su doživele pravu neprijatnost, pošto su umesto u hotelu morale da spavaju u podrumu.

„Putovanje, koje je krenulo od Ilijaša iz Makedonije, preko Crne Gore i Rumunije, bilo je planirano da se završi u Sarajevu. Mi dolazimo u hotel, gde zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu. Bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovakvim uslovima. Čast je i zadovoljstvo predstavljati BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo“, ironično je napisala Milana Božić, a podelila Edina Begić.

Begić je uz sliku i opis dodala još i „bruka i sramota“.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u grupi sa Norveškom, Grčkom i Švajcarskom, sa kojima će se boriti za odlazak na kontinentalni šampionat.

Odbojkaški savez ove zemlje već je objavio katastrofalno finansijsko stanje i tražio pomoć od države, pošto neće moći da se takmiči ako ne obezbedi bar 300.000 konvertibilnih maraka (oko 18.000.000 dinara).

U sličnim problemima bio je i Košarkaški savez Bosne i Hercegovine, ali je ipak pronađen novac za put košarkaša na Evrobasket.

Foto: Screenshot/Instagram

BONUS VIDEO Vuleta posle kvalifikacija: Povreda iz Berlina me motiviše u Minhenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare