Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Dramatične slike iz ratom razorene Ukrajine.

Rat u Ukrajini nastavlja da besni nesmanjenom žestinom, a svaki dans tižu potresne slike razaranja.

PROČITAJTE JOŠ

Svetski šampion u boksu Aleksandar Usik doživeo je po malo nadrealne scene.

Njegova supruga Jekaterina Usik objavila je na svom Instagramu šokantnu fotografiju. Reč je o njihovoj porodičnoj kući, a Ukrajinka je pokazala na šta ona liči posle bombarodvanja i naleta tenkova.

„Ruski svet! Evo, došli su i do mene! Životinje! Sve su uništili!“ napisala je u komentar Jekaterina, a prenosi sport.24tv.ua. Pre nekoliko dana Usikovi su sazznali da im je ruska vojska zauzela kuću u okolini Kijeva.

Jekaterina je navodno primila SMS u kojem je pisalo da im je tenk u dvorištu.

„Kurve, pustite ih neka žive, uništićemo ih uskoro!“ odgovorila je tada žestoko žena svetskog šampiona u teškoj kategoriji.

Usik je inače doborvoljno stupio u vojsku i otišao u rat, ali je onda napustio kako bi mogao da se sprema za meč za titulu protiv Entonija Džošue.

Meč bi trebao da se odtžoodržati krajem jula, a kao mesto održavanja borbe razmatra se i Saudijska Arabija. Usik se iz Londona vratio u Ukrajinu čim je započela invazija, no ljudi oko ali su ga uverili da će više pridoneti zemlji ako napusti rat i krene u pripreme za boks meč godine.

Uz posebno dopuštenje vlasti napustio je Ukrajinu.

„Prijatelji su mi rekli da ću za Ukrajinu učiniti više boksujući nego pucajući, iako je moja želja bila da ostanem i branim svoju domovinu. Neću se dugo zadržati u Češkoj, prijatelji su već stigli, a većinu priprema ću odraditi na lokaciji predviđenoj za održavanje ove borbe“, rekao je svetski prvak prema pisanju portala SportArena.com.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar