Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Frustrirani Ronaldo nastavlja da provocira.

Kristijano Ronaldo još jednom je demonstrirao nepoštovanje prema saigračima u intervjuu sa Pirsom Morganom. U ovom sada već čuvenom intervjuu Ronaldo se u jednom delu fokusirao na odnos koji ima sa saigračima. Portugalac je rekao da poštuje samo trojicu igrača tima sa „Old Traforda“.

Pročitaj još

„Od igrača Junajteda mogu da istaknem samo njih trojicu. Diogo Dalo je veoma profesionalan iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametatan je, inteligentan i jako profesionalan. Mogu još da istaknem i Lisandra Martineza i Kazemira“, izjavio je Ronaldo.

Portugalac je ostale igrače, pogotovo one mlađe, kritikovao za nepoštovanje starijih kolega u timu, aludirajući verovatno prvenstveno na sebe.

„Oni ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugačijoj eri, moram da kažem da moj sin, koji ima 12 godina nema nikakav mentaltet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolazi puno lakše, uopšte se ne muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali u stvari na jedno uvo uđe a na drugo izađe. To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što ne slede najbolji primer, kada ga već imaju“, izjavio je Ronaldo, a pod najboljim autoritetom mislio je na sebe.

Ronaldo prošle se godine vratio u Englesku u ekipu Manlester junajteda. Kako stoje stvari, u upravi „crvenih đavola“ rešeni su da raskinu saradnju sa slavnim Portugalcem.

BONUS VIDEO Ronaldo stigao do novog rekorda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar