Foto: Pedja Milosavljevic

Trener tima sa iz Humske zadovoljan pobedom.

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da su njegovi igrači u meču protiv Vojvodine u Superligi Srbije „odradili svoj posao“.

PROČITAJTE JOŠ...

„Svi me pitaju da li je najbolja partija, ali mene to ne opterećuje. Meni je bitno da su se momci koncentrisali i da su odradili svoj posao“, rekao je Petrić za Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Vojvodine sa 4:1, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

„Mogli smo ranije da damo gol… Dali smo ta dva gola… Igrači Vojvodine sam u nekom trenutku to i poklonili, ali smo mogli i ranije da postignemo dva gola. Zadovoljan sam kako su momci odradili posao, ali to treba da zaborave jer je u četvrtak nova utakmica i novo dokazivanje“, rekao je Petrić.

Trener Vojvodine Milan Rastavac rekao je da je njegova ekipa napravila veliki broj grešaka što je Partizan umeo da kazni.

„Mislim da smo dali previše poklona za jednu ovakvu takmičarsku utakmicu. Tokom prvog poluvremena napravili smo sijaset grešaka koje je Partizan znalački kaznio, a nakon toga smo dobili i crveni karton“, rekao je Rastavac.

„Posle svega toga meč je otišao u jednom smeru i bilo je teško preokrenuti stvari u svoju korist. Moramo da naučimo da je fudbal takmičenje i da više poštujemo te takmičarske aktivnosti tokom meča“, dodao je on.

Fudbaleri Partizana će naredne nedelje prvo gostovati Kelnu u Ligi konferencija, a potom Voždovcu u Super ligi, dok će dočekati TSC.

BONUS VIDEO Grobari grme „Uprava napolje“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar