Foto: Youtube/KnjazTV/Printscreen

Hrvatski fudbaler Martin Erlić jedna je od najneobičnijih priča sa Balkana. Štoper italijanskog Sasuola imao je tešku živornu priču, a narednog leta bi mogao da potpiše ugovor dosadašnje karijere.

Sasuolo se nalazi na pragu ispadanja pošto četiri kola pre kraja imaju pet bodova manje od prog tima iznad crte i ne daju mu se prevelike šanse za opstanaj. Erlić bi u tom slučaju dobio priliku da napusti klub, a to čeka i turski velikan Trabzonspor.

U Trabzonsporu su spremili i unosnu ponudu za 26-godišnjeg Erlića i veruju da će uspeti završiti transfer i tako pojačati odbranu.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, Erlić je proteklih dana završio u centru pažnje hrvatske javnosti pošto je ispričao svoju životnu priču i detalje odrastanja koji uključuju skupljanje boca i spavanje u štali.

„Kada sam se rodio, moji su živeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i od njih nas je delio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka, čak i skupljanja boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce. Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe“, rekao je Erlić u emisiji HRT-a „Knjaz kod Vatrenih“.

Kao 12-godišnjaka ga je primetio Dinamo, ali na Maksimiru nije dočekao seniorske minute već je kao tinejdžer otišao u Italiju gde je promenio niz klubova i trenutno je član Sasuola.

Turci će za Erlića koji inače sanja da jednog dana zaigra za Hajduk pred punim Poljudom morati izdvojiti najmanje četiri do pet miliona evra.

BONUS VIDEO Zagrevanje za EURO 2024, Zoran Filipović epizoda 1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar