Marko Živković, FK Partizan, FK Trajal
Marko Živković, FK Partizan, FK Trajal; Foto: Starsport.rs ©

Fudbaleri Partizana savladali su Trajal sa 3:0 i plasirali se u osminu finala Kupa Srbije, a ovaj susret ostaće u posebnom sećanju Marku Živkoviću koji je postigao prvenac u crno-belom dresu.

PROČITAJTE JOŠ

Živković je nakon brze akcije i posle asistencije Saše Zdjelara pogodio dalji ugao gola koji je branio Todorović. Bio je ovo treći pogodak na susretu i prvi Živkovića u dresu „parnog valjka“

„Često sam zamišljao kako dajem gol u Partizanu. Znao sam negde da će biti na ovaj način, jer sam bio često u ovakvoj situaciji. Prelep osećaj! Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo to i još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu! Posvećujem gol svojoj porodici i najbližima“, istakao je Živković.

Partizan trenutno igra na tri fronta, a Živković ističe da uvek daje sve od sebe.

„Imamo dosta utakmica i trudim se, kad god dobijem šansu u rotaciji, da dam svoj maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, a najvažnije je da opravdam šefovo poverenje kada uđem u igru.“

Partizan čeka izuzetno ispunjen raspored do kraja zimske polusezone, a desni bek želi da „parni valjak“ upiše sve trijumfe.

„Svaka utakmica je ‘na život’, posebno što ide loše vreme i tereni su teški. Do sada nismo imali problema. I tako razmišljamo i na dalje – da pobedimo sve do kraja“, završio je Živković.

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar