Foto: Youtube/RTS/Printscreen

I dalje glavna tema.

Kviz „Slagalica“ je već tri devcenije najpopularniji u Srbiji, a jedna od poslednjih epizoda i dalje se prepričava jer su se u nju umešale i navijačke strasti.

PROČITAJTE JOŠ

U toku je superfinale u kojem učestvuju pobednici nekog od prethodnih ciklusa pa su se u duelu našla dobro poznata lica. Čiuuveni kvizaš „Arsenije“ dobro je pznat jaavnosti po svom znanju, ali je i deklarisani navijač Partizana pa je posato poznat i po igri „Skočko“.

On je igru uvek otvarao kombinacijom „zvezda, zvezda, karo, karo“, koja je stara internet fora kao provokacija na račun zvezdaša još iz perioda Duška Vujoševiča u košarkaškom klubu.

Kada je red došao na njegovog rivala Aleksu Stefanovića, on je rekao „da odgovorim kolegi“ i rekao svoju kombinaciju: „herc, herc, zvezda, zvezda“.

Voditeljka se na ovo „prepucavanje“ nasmejala, ali je rešila da kaže par reči nakon što je Arsenije izgubio od Alekse sa skoro 100 bodova razlike. Kada je trebalo da prokomentariše svoje učešće Arsenije je rekao:

„Zameram sebi svoju sporost. Realno mislim da ova razlika nije ovolika, to je sve zbog moje sporosti, ali igraćemo drugu emisiju i da Bog pomogne, uspeću da preokrenem“.

Nije uspeo, ali je kasnije osvoji treće mesto.

Mnogi korisnici društvenih mreža se i dalje prepucavaju zbog ovoga. Dok jedni podržavaju Arsenija i smatraju da se samo nervirao zboig poraza, drugi veruju da je dobio ono što je zaslužio zbog navijačkih provokacija.

BONUS VIDEO Pariz dočekao vicešampione sveta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar