Kalinić (levo) je već iskusan i prekaljen sa skoro 31 godinom, Foto KK Zadar/Zvonko Kucelin

Košarkaški klub Crvena zvezda pušta u prodaju ulaznice za meč sa Asvelom u Evroligi od utorka.

Crveno-beli su pobedili Panatinaikos i Zadar u prethodnim danima u Evroligi i ABA ligi, a posle najubedljivije pobede u svojoj evroligaškoj istoriji (81:48), nadaju se još jednoj.

PROČITAJTE JOŠ:

U Pionir u četvrtak od 19 časova dolazi francuski Asvel, jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone. Zvezda za taj meč počinje prodaju ulaznica u utorak od 10 sati, a najpovoljnije će koštati 1.300 dinara.

To će biti ulaznice za tribine A, B, C i D. Parter B i Parter 4 će koštati 1.800 dinara, VIP loža 3.500 dinara, Plava loža 2.600, a Bela loža 2.200 dinara.

Osim ovih, u prodaji će biti i počasna mesta uz teren. Bočna mesta u prvom redu koštaju 18.000 dinara, ona u drugom redu su 10.000 dinara.

Ona centralna mesta u prvom redu staju 20.000 dinara, a u drugom redu 12.000 dinara. Karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima Tiket vižna (osim u Delfi knjižarama), na internetu i blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“.

Ona će biti otvorena samo u četvrtak od 14 časova. Na njoj će moći da se pokupe i ulaznice naručene putem interneta. Podsećamo, Zvezda u dosadašnjem delu sezone u Evroligi ima tri pobede i pet poraza i zauzima 11. mesto.

BONUS VIDEO: Atmosfera, Zvezda – PAO 81:48, košarkaši ispraćeni iz Marš na Drinu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar