Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, pred meč 19. kola Evrolige protiv Reala izjavio je da se nada kako će njegov tim biti bolji u odnosu na meč sa Fenerbahčeom.

Crveno-beli će u Španiji odigrati dve utakmice Evrolige protiv Reala i Valensije, u samo tri dana. Madridskom velikanu gostovaće u sredu od 21 čas, dok će u Valensiji igrati u petak u istom terminu.

Radonjić je istakao da je njegov tim imao nekoliko dana da radi, ali da nisu svi igrači bili u trenažnom procesu i da ne može precizno da kaže kada će se vratiti.

PROČITAJTE JOŠ

„Naš fokus je da budemo bolji iz dana u dan, prvo se okrećemo Realu, igramo protiv tima koji ima najveće ambicije. Pokazuje da će tako biti i ove sezone, igraju dobro i pored nedostatka pojedinih igrača. Tim je formiran da može iznese i takve situacije. Imali su i prostora da se pripreme za naš meč, jer im je bila otkazana utakmica u Endesa ligi“, rekao je Radonjić pred put u Španiju i dodao:

„Nadam se da ćemo biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meč sa Fenerbahčeom, da ćemo smanjiti broj izgubljenih lopti, bolje i precizinije izvoditi neke male stvari. Jednostavno, pokušaćemo da budemo bolji“.

Plejmejker crveno-belih Kino Kolom izjavio je da je srećan što će se ponovo, na kratko, vratiti u Španiju, ali da je mislima najviše u dve teške utakmice koje ih očekuju.

„Oba tima se bore za visok plasman i imaju velike ambicije, ali moramo prvo da se fokusiramo na Real. Znamo da je svake godine taj tim kandidat za osvajanje i jedan od najboljih klubova u istoriji Evrolige. Moramo da se okrenemo sebi, da nastavimo u ovom smeru, napredujemo kao ekipa u poslednje vreme. U ovakvoj utakmici se trudiš da budeš konkurentan do samog kraja i čekaš šansu“, poručio je Kolom.

Duel Reala i Zvezde biće 11. međusobni u Evroligi, a „kraljevići“ vode sa 7-3 u pobedama. Odmah nakon utakmice u Madridu, crveno-beli putuje u Valensiju na meč sa istoimenim timom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar