Matijas Lesor
Matijas Lesor; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nastavlja se haos, Zvezda ne odustaje.

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da je podneo krivičnu prijavu protiv Matijasa Lesora zbog incidenta sa Filipom Petruševim na večitom derbiju i da želi da otkloni sve nedoumice po tom pitanju.

U saopštenju se navodi da je klub podneo krivičnu prijavu protiv Matijasa Lesora zbog nasilničkog ponašanja i mučkog udaranja Filipa Petruševa.

PROČITAJTE JOŠ

„O narednim koracima detaljno ćemo obaveštavati javnost jer želimo da i ona vidi da kao klub činimo sve što je u našoj moći da ograničimo uticaj onih koji misle da mogu da rade šta hoće. Među njih spada i francuski državljanin na privremenom radu u Republici Srbiji“ stoji između ostalog u saopštenju.

U saopštenju su se osvrnuli i na optužbe Partizana u verbalnom ratu koji uveliko bukti.

„Kao klub koji je prethodnih dana postavio konkretna pitanja i obraćao se činjenicama na sva dešavanja i anomalije koje možemo da prepoznamo, a koja vode ka potpunoj neregularosti ABA lige, nismo očekivali ništa drugo do napada i nemuštih odgovora, za naš sport potpuno nevažnih likova. Odgovore na sva direktno postavljena pitanja kao i obično – nismo dobili“

Podsetimo, tokom derbija u ABA ligi odigranog u ponedeljak, Matijas Lesor je po završetku meča fizički nasrnuo na Filipa Petruševa s akojim se i u toku utakmice kačio nakon jednog faula.

Petrušev je zbog toga dao izjavu u Upravi policije povodom čitavog incidenta. Iako se nagađalo da će podneti i krivičnu prijavu zbog napada, to je demenatovao njegov menadžer Miško Ražnatović.

BONUS VIDEO Lesor udario Petruševa, umalo opšta tuča na kraju derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar