Darko Peric
Darko Perić Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Panatinaikos sa 81:48 u Evroligi, uz podršku čuvenog glumca Darka Perića.

PROČITAJTE JOŠ

Karatisti su dobili počast na poluvremenu, a nisu bili jedini gosti.

„Na poluvremenu je posađen još jedan šampionski pelcer. Bilo je to pravo vreme da zvezdaši pozdrave karatiste Crvene zvezde. Naime, oni su postali šampioni Evrope u tradicionalnom karateu u Beogradu. Nastupali su pod zastavom Srbije, ali su svi članovi karate kluba Crvena zvezda – Nenad Đuričić, Mlan Pavlović, Igor Popov, Srđan Marić i trener Igor Gajić. Takođe, u dvorani je bila juniorka Emilija Antanasijević koja je na Evropskom prvenstvu u Poljskoj postala juniorska šampionka Evrope. Takođe, osvojila je srebro i bronzu na istom Prvenstvu“, naveo je klub.

Poseban poklon dobio je Darko Perić.

„Celokupan ambijent, energija i granitna odbrana prvotimaca Crvene zvezde zaokružili su u potpunosti veče za pamćenje. Ono će se sigurno, još dugo pamtiti i prepričavati. Svi Zvezdaši koji su ispunili dvoranu dobili su nagradu za vernost i odanost. Među njima je bila svetska glumačka zvezda Darko Perić koji je popularnost stekao igrajući ulogu Helsinkija u popularnoj Netfliks seriji ’’La Casa de papel’’. Takođe i bivši fudbaleri Crvene zvezde Duško Tošić i Nikola Maksimović“, navodi Zvezda.

Perić je pozirao sa majicom „gde si kućo“, uz poruku na španskom.

To je bila savršena konekcija za Perića, velikog ljubitelja košarke i dugogodišnjeg stanovnika Barselone.

Perić je veliki obožavalac košarke bez navijačkog opredeljenja, nosio je već majice Jugoplastike i Partizan – Fuenlabrada, na svakom koraku voli da promoviše košarku i klubove sa prostora bivše Jugoslavije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar