Foto: KK Crvena zvezda

Repriza prošlogodišnjeg finala

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju prvu utakmicu polufinala domaće lige protiv ekipe Mege. Utakmica se uz besplatan ulaz igra od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je nedavno osvojila titulu u ABA ligi, pošto je sa 3:2 bila bolja u finalnoj seriji od Partizana.

Crveno-beli će u Košarkaškoj ligi Srbije biti bez Nejta Voltersa, koji je napustio klub i otišao za Ameriku usled neodložnih porodičnih obaveza.

„Nakon ogromne potrošnje i velikih napora nastavljamo takmičenje. Očekuje nas mlada talentovana ekipa Mege i pokušaćemo u ovakvom stanju da odigramo najbolje što možemo“, rekao je pred meč trener Dejan Radonjić.

Zvezda je u sezoni odigrala 71 utakmicu, što je prokomentarisao i centar Ognjen Kuzmić.

„Odigrali smo 71 utakmicu u sezoni do sada, imali smo veliku potrošnju u finalu ABA lige, ali smo je završili titulom i ostvarili najvažniji cilj. Ostaje još jedno takmičenje, igramo protiv ekipe Mege, dobro se poznajemo, ambiciozna i talentovana ekipa i trudićemo se da odigramo ovaj meč nakon velikog umora iz finala u najboljem mogućem ritmu. Pozivam navijače da dođu u petak uveče u halu“, istakao je Kuzmić.

Prema rasporedu takmičenja, drugi meč polufinala igra se u nedeju od 12 sati u dvorani „Mega Factory“ a eventualni treći meč „majstorica“ na programu je u utorak u hali „Aleksandar Nikolić“.

BONUS VIDEO Navijači Olimpijakosa pevaju Zvezdine pesme 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar