Zvezdina zahvalnica lekarima: Heroji na prvoj liniji fronta

Podeli:
Foto: KK Crvena zvezda

Protekla godina, kao i početak 2021. obeležila je pandemija koronavirusa, zbog čega je KK Crvena zvezda rešio da se na poseban način zahvali zdravstvenim radnicima.

„Naša svakodnevnica je potpuno promenjena, ali nema sumnje da su se zdravstveni radnici širom planete suočili su se sa jednim od najvećih izazova u svojim karijerama. Na prvoj liniji fronta, u danonoćnoj borbi sa velikom pošasti, stavili su svoje znanje i iskustvo u službu čovečanstva koji se suočilo sa do skoro nepoznatim virusom“, navodi se na klupskom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je uoči meča Evrolige sa Barselonom (60:72) uručila zahvalnice predstavnicima svog lekarskog tima.

„Profesionalizam, posvećenost svakom pacijentu, briga i velika žrtva zdravstvenih radnika Srbije je nešto što moramo zauvek da zapamtimo. Naš Klub ima veliku privilegiju da uz sebe ima fantastičan tim lekara. Doktori Nebojša Mitrović, Boris Gluščević, Milan Mirković i Darko Bajec daju nemerljiv doprinos u svakdonevnom funkcionisanju Crvene zvezde, a uprkos tome konstantno su posvećeni borbi za zdravlje građana Srbije“, poručili su crveno-beli.

Cilj nije bio da se klub zahvali samo njima, već i svim zdravstvenim radnicima Srbije koji su istinski heroji.

Upravo to je i natpis na specijalno dizajniranoj zastavi koja je okačena pod svodove hale „Aleksandar Nikolić“.

„Oni su heroji današnjeg vremena, heroji našeg društva i uvek prvi na liniji fronta u ovoj, svim prethodnim i borbama koje slede“, zaključili su u poruci sa Malog Kalemegdana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar