Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Košarkaši Partizana i Turk Telekoma igraju meč drugog kola Evrokupa u sredu od 20 sati i 30 minuta u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Košarkaš turske ekipe, Aron Herison veoma je samouveren pred duel u srpskoj prestonici.

Herison je tokom karijere između ostalih klubova nastupao i za Dalas Maverikse, Šarlot Hornetse, Olimpijakos i Galatasaraj, ali je ovom prilikom izjavio da ga duel protiv Partizana i Željka Obradovića posebno inspiriše.

PROČITAJTE JOŠ:

„Živim za utakmicu protiv Partizana, igraćemo u sjajnoj atmosferi, protiv legendarnog trenera Željka Obradovića, to nas veoma motiviše“ izjavio je košarkaš Turk Telekoma Amerikanac Aron Herison uoči utakmice protiv crno-belih u Beogradu.

Osim toga, Herison je pohvalio Kevina Pantera, ali i istakao kako misli za sebe da je najbolji.

„Uzbuđen sam što ću igrati protiv Kevina Pantera. On je sjajan igrač, ali smatram da sam ja najbolji“, samouvereno je poručio Herison, a prenosi zvanični sajt Evrokupa.

Amerikanac je uveren da njegova ekipa može da pobedi u Beogradu, te da pored sebe ima saigrače koji imaju kvalitet i iskustvo.

„Probaćemo da odigramo čvrsto i da se borimo od prvog do poslednjeg minuta. Pobeda protiv Partizana u Beogradu dala bi nam veliko samopouzdanje. Na startu sezone smo pre svega odličnom odbranom savladali Bulonj Metropolitans i to mora da nam bude putokaz u nastavku takmičenja. Imamo kvalitet, igrače sa evroligaškim iskustvom, pored mene tu Oktavijus Elis, Aleks Perez i Džahuan Džonson“, zaključio je Herison.

Utakmica drugog kola A grupe Evrokupa Partizan – Turk Telekom igra se u sredu od 20.30 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

BONUS VIDEO Razija Mujanović: O kraju Sonje Vasić, Srbiji i kako najbolja košarkašica sveta igra za Bosnu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar