Željko Obradović, Foto: Printscreen Youtube / BC Partizan
Željko Obradović, Foto: Printscreen Youtube / BC Partizan

Košarkaši Partizana okupili su se da bi počeli pripreme za novu sezonu sa trenerom Željkom Obradovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Obradović je za zvanični klupski kanal otkrio da za sada testira igrače iz omladinskog pogona i da će neko od njih možda dobiti šansu.

„To je bio prvi trening, skupili smo naše mlade igrače iz omladinskog pogona, da vidimo ko bi od njih mogao eventualno da se priključi i bude deo tima. Pre svega na pripremama, možda kasnije i u toku sezone. Imamo i nekih igrčaa sa strane koje želimo da vidimo. Tu su i ovi koji će, nadam se, ove godine biti veoma važni. Krećemo da radimo i vreme rada je ispred nas“, rekao je Obradović na okupljanju u ponedeljak.

Našalio se i da je plan za predstojeće izazove „dobar“, a onda objasnio kako će izgledati predstojećih nekoliko nedelja crno-belih i najavio još pojačanja.

„Plan je dobar, plan uvek mora da bude dobar. Ništa, tu smo prve sedmice, posle se selimo na Zlatibor, bićemo tamo 12 dana, onda se vraćamo u Beograd i počinju pripremne utakmice. Čekamo sledeće nedelje da se priključe oni koji nismo mogli sada. Takav je bio dogovor. I da vidimo da li možemo da kompletiramo tim, pošto nam fali tu još nekoliko igrača da bismo kompletirali tim i da bi on bio spreman za sledeću sezonu“, rekao je Obradović.

BONUS VIDEO: Doček basketaša, osvajača bronze na Olimpijskim igrama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar