Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović podsetio je da će meč protiv Crvene zvezde neće biti u centru pažnje samo u Beogradu.

Zvezda i Partizan se u nedelju sastaju od 19 sati u abaligaškom derbiju, a oba tima su ove sezone prepoznatljiva po dobroj odbrani.

PROČITAJTE JOŠ:

„Utakmica koja nije kao neka druga. Specijalna je, rivalstvo između Zvezde i Partizana je opštepoznato. To je utakmica koja se komentariše ne samo u Beogradu i Srbiji, nego u celoj Evropi. Mislim da je to dobro za košarku, mislim da je to dobro za sve ljude koji vole košarku i nadam se da će sutra biti lepa utakmica i da će sve biti na nivou na kome bi svi m i želeli da bude“, rekao je Obradović za klupski sajt Partizana.

Formalni domaćin je Zvezda u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Crveno-beli do sada ove sezone imaju šest pobeda i poraz, a Partizan svih sedam pobeda i prvi je na tabeli ispred FMP-a i Zvezde.

„Da bude sportski, dostojanstveno, mi ćemo sve uraditi sa naše strane da bude tako. Probali smo da se pripremimo na najbolji mogući način, svesni smo kvaliteta koji ima Crvena zvezda, ali probaćemo da damo sve od sebe u toj utakmici. Da vidimo koliko u ovom trenutku možemo da se nosimo sa jednom evroligaškom ekipom“, dodao je Žoc.

Podsećamo, ABA liga je za ovaj meč odredila i sudije, o čemu možete pročitati u posebnoj vesti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Poslednji trenuci drame meča Andore i Partizana

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare