Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegova ekipa mora najozbiljnije da se pripremi za meč u ABA ligi protiv Mege.

Obradović kaže da je sa stručnim štabom urađen skauting prednosti Mege, uprkos tome što „ružičasti“ za sada nemaju pobede.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sećamo se svi te utakmice koja je došla odmah nakon važne utakmice u Evrokupu. Naravno da moramo da se pripremimo najozbiljnije. Uradili smo skauting svega onoga što je Mega do sada igrala i bez obzira što nemaju do sada nijednu pobedu, to je tim sastavljen od mladih igrača koji imaju veliku volju, želju i ambiciju. Oni će sigurno ući u meč na taj način, tako da mi moramo da uradimo sve kako bismo se pripremili da dobro uđemo u utakmicu na našem terenu i da pobedimo“, rekao je Žoc za sajt kluba.

Partizan dočekuje Megu u Areni u nedelju od 21 sat. Meč će biti specifičan i po tome što će imati humanitarni karakter.

Igrači Partizana će igrati u crno-roze dresovima u znak podrške borbi protiv raka dojke. Zvezda je sličnu akciju uradila kada je stavila roze mrežicu za koševe za meč sa FMP-om.

„Roze boja je simbol borbe za zdravlje i živote naših majki, sestara, supruga, ali i borbe čitavog društva. Na godišnjem nivou, u svetu se prema podacima Svetske zdravstvene organizacije registruje 2.260.000 obolelih žena, dok od iste bolesti svake godine umre više od 500.000 njih. Kancer dojke predstavlјa vodeći uzrok obolevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom planete i Partizan želi da pruži svoj doprinos u podizanju javne svesti kako u Srbiji, tako i u regionu“, saopštio je Partizan tim povodom.

BONUS VIDEO Anđušić: Pustio sam Milicu Pavlović u svlačionici da naučimo Amerikance

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar