Foto: Instagram Zdravko Kuzmanović

Supruga proslavljenog srpskog fudbalera Zdravka Kuzmanovića podelila je uznemirujuće iskustvo koje je imala u svom domu.

Zdravko i Bogdana imaju dvoje dece, a on je do pre dve godine aktivno igrao, dok se njegova supruga fokusirala na porodicu.

PROČITAJTE JOŠ:

I kada joj je zatrebala pomoć dadilje, dobila je onu „iz pakla“, o čemu je sve ispričala u video snimku na društvenim mrežama.

Helou, ovo pričam dadilji koja je pozajmila novac, pobegla, nikad se nije javila, a onda smo saznali sve laži o njoj. Kad sam bila sedmi mesec sa Natalijom, Nemanja je imao godinu i sedam meseci i doktor mi je rekao da mi treba pomoć. Nije on meni rekao: ‘Unajmi dadilju, Bogdana’, nego je rekao da mi se spustio stomak i da njega više ne smem da dižem. Non-stop sam ga nosila da ga kupam i on je ovako visok i težak. Tad odlučimo da uzmemo dadilju da nam pomogne. Najbolja odluka ikada i sad imamo ženicu koja je divna“, počela je Bogdana priču.

Iskustvo pre toga bilo je sve samo ne dobro, jer kaže da ih je ta dadilja iskorišćavala.

„I po preporuci jednog čoveka, mi unajmimo tu, neću da joj kažem ime. Ona bude kod nas skoro godinu dana i krene polako da zajmi novac. Malo, pomalo, malo pomalo. Ali, to nisu ono sume 100, 200, 300, 400 evra, nego više. Da bi, da ubrzam priču, posle oko godinu dana, ja sam nju nešto zvala da je pitam i ona mi je rekla da sutra neće da dođe na posao. I to je bilo to. Više se nije javljala, uzela je novac, pozajmila je novac, nije vratila i prestala je da odgovara na sve poruke i pozive“, priča Bogdana Kuzmanović.

Po njenim rečima, time nije bila ni zagrebana površina celog problema i priče.

„Mi smo bili u šoku, jer je to osoba koja je bila kod nas u kući i sa detetom. Nismo to očekivali i izlazili smo u susret toj osobi. Nakon što se to desilo, mi smo počeli… Pošto ima par lokalnih kafića i manje-više svako svakog zna, ako ništa bar iz viđenja, počeli su ljudi da nam pričaju razne priče – kakva je bila prema Nemanji na igralištu. Odnosno ne kakva je bila, nego koliko nije obraćala pažnju na njega, bila žena na telefonu non-stop“, kaže Bogdana.

Kasnije se ispostavilo da je dadilja imala dvojicu ljubavnika, te da je čitavu svoju porodičnu dramu sama izmislila.

„Prvo, ona je svakog dana dolazila i žalila se na svekrvu, dva sina, muža, na sve. Uvek je dolazila sa različitim pričama i pričala da ne živi u Beogradu, nego tu pored jedan gradić. Mi smo njoj plaćali taksi da se uveče vraća nazad do tog gradića. A ona uopšte nije živela tu. To znači da je sve vreme lagala. Niti je živela tamo, niti sa mužem i decom. Ona se rastala. Dolazila i pričala bajke svakog dana. Imala je ljubavnika, počela je da živi sa njim, viđala se sa njim dok je čuvala Nemanju na igralištu, a pritom je imala još jednog ljubavnika koji je isto radio za nas. To smo sve kasnije saznali. Viđali su se dole kod nas u vešernici. Ona je non-stop bila u vešernici, veš nikad opran, da bi se viđala s njim“, ispričala je Bogdana Kuzmanović.

Njen muž je tokom godina karijere igrao za Bazel, Fjorentinu, Štutgart, Inter, Udineze i Malagu, a bio je i deo reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO: Spektakularan gol Tadićevog saigrača, podsetio jedan na najlepših u istoriji fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare