Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović imao je razloga za zadovoljstvo posle meča sa Studentskim centrom.

Njegov tim je šuterski zaličio na Partizan na koji smo navikli pošto je 17 od 30 šuteva za tri poena pogodio i razbio „studente“ u majstorici četvrtfinala ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su prošli u polufinale gde ih čeka Cedevita Olimpija, ali je Obradović na neka od pitanja reagovao burno. Između ostalog, bilo je i pitanja o Superligi u kojoj Partizan ne igra već dve sezone.

„Nemam pojma. To nije čudan odgovor, to znači da ja nemam pojma o tome i uopšte neću da se bavim time. To je za mene tema koja ne postoji, ja imam moj tim koji spremam za Cedevita Olimpiju i imam ABA ligu, ja sam ceo život vama govorio da je sledeća utakmica važna, posle toga me ne zanima. Kada dođe trenutak da se o tome razmišlja, ja ću imati neke informacije od kluba, nisam ja adresa za to“, rekao je Obradović.

Dodaje da je njegov posao da dovede igrače i spremi ih za sledeću utakmicu, a ne za narednih mesec dana.

„Jedino isključivo, bili smo favoriti, bili su i neki drugi protiv nas, pa smo ih izbacili i to je ceo život tako. Bili su sad neki drugi favoriti na Fajnal-foru. Lako je proglasiti nekog, ovo je košarka i svi se spremaju. Ova ekipa Studenskog centra je imala skoro 20 i nešto dana da se priprema protiv ekipe koja je igrala pet utakmica, kakvi god da su igrači. Postoji razlika, oni su bili motivisani, dve su odigrali idobro i to je plej-of. Najbitnije je da prođeš u sledeću rundu, mi smo se kvalifikovali, prošli smo. Samo gledaš ono što je najbliža budućnost, sve ostalo me ne zanima. U tom smislu sam rekao ovako“, kazao je Obradović.

Nije hteo da odgovori otvoreno na pitanje da li Partizan želi da igra Superligu za koju ove sezone nije prijavio igrače na vreme.

„Vi pitate, ja ću isto odgovoriti. Ja se pripremam za ABA ligu, u mojoj glavi je samo ABA. Kad se završi ABA, to je trenutak kad se igra o KLS, kad se završi ABA imaćemo vremena da pričamo o KLS koliko god hoćete“, naglasio je Obradović.

BONUS VIDEO: Najluđe priče legendi srpske košarke: Doček šampiona, kumovi i ljubav koja je promenila sve

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar