Željko Obradovič, Foto: Starsport

Nenad Čanak i Željko Obradović prokomentarisali su poraz Partizana od Lijetkabelisa sa 93:78 u Evrokupu.

Partizan je poražen u Litvaniji, i to samo dva dana posle spektakularne pobede u ABA ligi nad Crvenom zvezdom.

PROČITAJTE JOŠ

„Igrali smo kao tim. Znali smo da će Partizan pokušati da reaguje u drugom poluvremenu. Ali mi smo izveli sve što treba u napadu i zadržali kontrolu nad skokovima, i kreirali smo nekoliko važnih šuteva. Sve je posle bilo lakše. Naravno, ja sam dete Partizana. Ali bio sam veoma koncentrisan na igru jer sam znao da ova pobeda može da nam donese mnogo na tabeli. I srećan sam zbog toga“, rekao je Čanak.

Svestan je bio potrošnje iz derbija.

„Znali smo da je Partizan pre dva dana odigrao veoma tešku utakmicu protiv Crvene zvezde. Ali čestitam mojim igračima. Igrali su veoma dobro kao tim.“

Sa druge strane, Željko Obradović ništa nije mogao da spomene kao pohvalan momenat.

„Naravno, moram da čestitam Lijetkabelisu koji je odigrao sjajno od početka do kraja meča. Moj tim nije, to je očigledno. Mi nemamo izgovor, igrali smo pre dva dana veliki derbi sa Zvezdom, to nije nikakav izgovor, to je najgluplji mogući izgovor. Ako volite da igrate košarku i ako igrate za klub kakav je Partizan, morate da dajete sve od sebe. Nedostajalo nam je želje i koncentracije. Ja sam večeras imao dvojicu igrača u timu. Jedan je uvek spreman da pomogne timu, radi uvek dobre stvari, to je Kevin Panter, a drugi je Rade Zagorac. Ostali – katastrofa“, poručio je Obradović.

BONUS VIDEO Žoc psuje Gregora Glasa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar