Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Efikasan meč košarkaša crno*belih.

Tristan Vukčević je odigrao još jednu zapaženu partiju tokom NBA letnje lige i brio vrlo efikasan. Njegovi Vašington Vizardsi kod kojih se bori za ugovor su izgubili od Čikaga rezultatom 90:85, a drugi najefikasniji igrač ekipe bio je upravo Vukčević.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je loše počeo meč sa devet promašaja, Vukčevij je serijom poena i dobrih poteza držao ekipu u životu i na kraju meč završio sa 15 poena i osam skokova.

Pogodio je po dve trojke i dve dvojke, pa je i slobodnim bacanjima došao do cifre od 15 poena, čime je bio drugi najbolji strelac u svojoj ekipi. Međutim, to nije bilo dovoljno da bi došao do trijumfa sa svojim timom.

Inače, Tristan Vukčević trenutno ima prosek od 11,7 poena i 6,5 skokova po meču.

Ipak, kako mu još uvek nije garantovano mesto u timu priča se i o njegovim daljim koracima u slučaju da ne prođe u NBA ligu.

On će se u tom slučaju vratiti uEvropu, gde ostaje igrač Partizana prema ugovoru, ali neće biti iznenađenje ako ga klub pošalje na pozajmicu. Prema rečima Sotirisa Vetakisa iz „Live Sporta“ u Grčkoj, on će gotoov izvesno u tom slučaju biti pozajmljen Peristeriju.

BONUS VIDEO Nikola Jokić o Darku Rajakoviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar