Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs/Pedja Milosavljevic / Starsport

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević izrazio je tugu zbog smrti svog nekadašnjeg učenika i čuvenog centra crno-belih Milenka Savovića.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ja sam Savu i trenirao, u prvom periodu kada sam bio trener Partizana, prvo kao pomoćni a posle i kao prvi trener“, rekao je Vujošević na početku razgovora za Nova.rs.

„Kad sam saznao da je umro, setio sam se kada sam bio trener mlađih selekcija, došao je jedan mladić visok, prav, ušao na ona vrata. Tada sam popričao nešto sa njim, mislim da mu je to bio čak i prvi dan u Beogradu. Sad sam se čuo i sa Željkom Obradovićem, da je bio već dva meseca u Trebinju, da je bilo nekih ideja i priča o pokušaju prebacivanja, da je sve vreme bio na respiratoru… Bogami, ovo je đavolja stvar, ovaj virus“, dodao je Vujošević.

Nekadašnji trener crno-belih je sa nekadašnjim kapitenom kluba iz Humske nastavio da sarađuje i po odlasku iz zemlje:

„On je čovek koji je ostavio veliki trag u Partizanu, bio je i kapiten . Ja sam ga, kad sam prvi put otišao u inostranstvo, poveo inače u Granadu, kao stranca. Čovek širokih interesovanja, pametan, obrazovan… Strašno. Jednostavno strašno“, zaključio je Vujošević.

Podsećamo, Savović je preminuo u svojoj 61. godini od posledica koronavirusa.

Od njega su se oprostili i navijači Partizana, kao i sami crno-beli saopštenjem.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare