Foto: Starsport

Nejt Volters, košarkaš Crvene zvezde kaže da sve u igri Makabija kreće od Skotija Vilbekina i da će na njega odbrana posebno morati da obrati pažnju.

Zvezda gostuje Makabiju u četvrtak od 20 sati i pet minuta u Tel Avivu, u sklopu drugog kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Težak raspored na početku sezone, ali želim da igramo dobro i na prvom mestu čvrsto. Očekuje nas utakmica na mestu koje nije lako za igranje, imaju dobru atmosferu, navijače koji su uz tim i koji im daju dosta energije“, počeo je Volters za klupski sajt.

Plejmejker crveno-belih moraće dobro da „povuče“ kada je reč o organizaciji napada, jer u spoljnoj liniji neće biti Ostina Holinsa, mada se posle povrede vratio Ognjen Dobrić.

„Moramo da odigramo dobru odbranu, da svedemo broj izgubljenih lopti na minimum i to je osnov. Imaju dosta sjajnih igrača ali sve kreće od Skotija Vilbekina, moramo maksimalno da mu otežamo posao, bez lakih i otvorenih šuteva. Igrali smo dobro u predsezoni, ali pobeda protiv Budućnosti u sjajnoj atmosferi pred našim navijačima nam mnogo znači za nastavak sezone“, objasnio je Volters.

Podsećamo, Zvezda je već u Evroligi odigrala jedan meč do sada i taj meč je izgubila od Fenerbahčea. U ABA ligi je situacija drugačija, pa posle dve utakmice ima dve pobede.

BONUS VIDEO: Veselin Petrović i anegdota sa Karijem Pešićem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar