FOTO: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
FOTO: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Vlasnik Golden Stejta Džo Lejkob kažnjen je sa 50.000 dolara zbog komentarisanja Bena Simonsa.

Lejkob je u nedavnom intervju za „Chronicle“ pominjao Bena Simonsa, dok je igrač još pod ugovorom sa Filadelfijom, a pričao je i o potencijalnom trejdu, što je nedozvoljeno.

PROČITAJTE JOŠ:

„Na neki način ne odgovara baš onome što mi radimo. On zarađuje mnogo novca. Ne znam da li može završavati utakmice. On je veoma talentovan. Problem je u tome što mi imamo Drejmonda. Grin i Simons su veoma slični u smislu da ne šutiraju mnogo, a mnogo asistiraju. To je jedan problem, a plata drugi“, rekao je Lejkob u intervjuu.

Simons je zvanično i dalje pod ugovorom sa Filadelfijom, ali pravo bi čudo bilo da tamo ostane i naredne sezone, pošto odbija da razgovara sa ljudima iz kluba,  a ne planira da se pojavi ni na trening kampu.

Golden Stejt Voriorsi u novu sezonu ulaze sa oporavljenim Klejom Tompsonom, ali da bi ekipa bila konkurentna za titulu potrebna su i pojačanja.

Ben Simons je svakako jedno od potencijalnih pojačanja, ali njegova sudbina je još uvek nepoznanica, pošto se uz njega pominju i drugi NBA timovi, kao Denver Nagetsi, Portland Trejlblejzersi.

Voriorsi su zainteresovani i za Marka Gasola, ali po tom pitanju i dalje nema zvaničnih informacija.

BONUS VIDEO – Dušan Duda Ivković – odlazak legende

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar