Foto: Printscreen Instagram

I taman kada pomislite da u svetu košarke ništa više ne može da vas iznenadi dogodi se ovako nešto. Vil Barton je odlučio da pojača CSKA iz Moskve.

Da li je ovo prvi znak da će CSKA iz Moskve sledeće godine igrati Evroligu? Vrlo moguće, ali bivši saigrač Nikole Jokića iz Denvera je odlučio da završi NBA priču i da dođe u Moskvu.

PROČITAJTE JOŠ

Barton je u NBA ligi prosečno beležio 11,2 poena uz 4,1 skoka i 2,7 asistencije, a odigrao je u ligi čak 679 utakmica.

Od 2012. godine je u NBA, a najpre je tri godine proveo u Portlandu, a onda je sreću pronašao u Denveru na sledećih sedam. Prethodnu sezonu je započeo u Vašingtonu, a završio u Torontu.

Mnogi se sećaju kada je Barton objavio fotografiju sa Jokićem, a obojica su ulazili u Rols-Rojs.

Njegov saigrač Vil Barton objavio je kraći video i fotografiju na kojoj pokazuje šta su vozili on i njegov tadašnji MVP iz ekipe.

Na snimku i fotki se vide dva bela Rols-Rojsa s tim što Jokićev ima crnu haubu.

Srpski centar, čini se, poseduje model „Kalinan“, dok se čini da Barton ima „Goust“ („duh“ prim. prev).

Cene oba modela mere se u stotinama hiljada evra, a po cenama koje se mogu naći na internetu, prošlogodišnji model Kalinana kreće od oko 330 hiljada dolara.

Pojedini modeli, poput „Klasenovog“ blindiranog idu i do milion dolara. Podsećamo, svojevremeno se pisalo da je Nikola u vlasništvu imao i luksuzni Brabus.

Brabus je kuća koja duže od 40 godina prerađuje Mercedesova vozila, a konkretno Jokićev je bio Brabus G63 AMG, procenjen na oko 250 hiljada evra.

BONUS VIDEO Jokić tripl-dablom doneo Denveru pobedu protiv Indijane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar