Foto: EPA-EFE/Peter Foley
Foto: EPA-EFE/Peter Foley

Bruklin Netsi su u noći između petka i subote pobedili Detroit Pistonse rezultatom 96:90, ali je meč obeležio nepažljiv potez Džejmsa Hardena pred kraj treće deonice.

Harden je utakmicu završio sa tripl-dabl učinkom od 13 poena i po deset skokova i asistencija, ali je iz igre šutirao samo tri od deset.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni „Bradonja“ je pri rezultatu 67:55 uzeo stvar u svoje ruke, hteo sebi da iskreira situaicju za otvoren šut, ali izgubio je kontrolu nad loptom, koja je potom otišla nazad na polovinu terena koju brani.

Harden je polako krenuo za njom, očigledno smetnuvši sa uma da protivnički igrač može da je uzme i ode do koša. Sadik Bej je iskoristio njegovu nepažnju, sa leđa se prikrao, uzeo loptu, i bez problema zakucao u kontri.

Košarkaš Bruklina je brzo shvatio šta je uradio pa se samo počešao po glavi, a njegov trener Stiv Neš imao je poprilično zbunjen izraz lica.

Pitanje ostaje kako bi reagovao neki strožiji trener, poput Željka Obradovića, na ovakav potez i potpuno dekoncetrisanog Džejmsa Hardena, koji ove sezone nema ni približne učinke kao prošlih sezona.

Bonus video: Jokićevi drugari o basketu i biranju Nikole za ekipu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare